Ga met ons mee naar de bruisende wereldstad Londen! U zult genieten van elke minuut die u doorbrengt in deze metropool, die een overdaad biedt aan cultuur en historisch erfgoed. De keuze aan winkels, markten, historische gebouwen, kunst, restaurants en uitgaansgelegenheden is ronduit overweldigend. Wat u zeker niet mag missen zijn de uiteenlopende musea en ook een bezoekje aan een van de bekende musicals is zeker de moeite waard. In vier dagen laten wij u heel veel van de stad zien. Zo bezoeken we verschillende wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Tower of London, de Tower Bridge en the Houses of Parliament met de bekende klokkentoren Big Ben. Maar ook een eigen ‘ontdekkingsreis’ door deze metropool is ongetwijfeld verrassend. In de wereldstad Londen is het hele jaar door veel te beleven, u zult niet uitgekeken raken. De stad biedt keer op keer een bijzondere ervaring voor jong en oud. Hoe vaak u ook terugkomt, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Reisinformatie

Dag 1

We reizen vanuit Limburg naar Calais en maken de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk. ‘s Middags rijden we langs Canterbury, door het graafschap Kent, naar ons hotel in Londen. De avond kunt u naar eigen wens invullen.

Dag 2

In de ochtend maken we een grote stadsrondrit langs onder andere de Houses of Parliament en de klokkentoren Big Ben, Westminster Abbey, Whitehall en de Horse Guards. We rijden via Trafalgar Square naar St. Pauls Cathedral en brengen een bezoek aan de Tower of London (niet inbegrepen in reissom). ‘s Avonds maken we een lichttour (inbegrepen in reissom), zodat u de het prachtig verlichte Londen kunt bewonderen. De rest van de avond kunt u zelf invullen.

Dag 3

Op de derde dag bezoeken we in de ochtend Windsor Castle (niet inbegrepen in reissom), de residentie van de Engelse koningen en het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld. De namiddag en avond kunt u naar eigen wens invullen in Londen. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele beroemde musea, zoals de National Gallery of het Brits Museum, of ga winkelen in de winkelcentra van Oxford Street en Regent Street. In Knightsbridge, tussen Harrods en Harvey Nichols en aan Sloane Square, vindt u alle wereldberoemde ontwerpers. Voor de jongeren is Carnaby Street een must. In de avond kunt u genieten van een musical of theaterstuk. De Londense theaters hebben voor ieder wat wils. Maar ook het overige avondvertier is groots, met veel pubs, bars en nachtclubs.

Dag 4

Het ochtendprogramma is afhankelijk van de terugkomst dag van uw reis. Bij terugkomst op zondag gaan we naar Canterburry. Op andere terugkomst dagen kunt u de ochtend naar eigen wens invullen. Tegen de middag verlaten we Londen.

Centraal gelegen middenklasse hotels

Tijdens onze reizen naar Londen overnachten we in goede centraal gelegen hotels, dat is onze kracht. U ziet per vertrekdatum welk hotel wij aanbieden. Op loopafstand bevinden zich altijd gezellige restaurants en pubs. Het openbaar vervoer is eveneens dichtbij. Alle comfortabel ingerichte kamers beschikken over een badkamer met bad en/of douche en toilet, telefoon en tv.

22 april Holiday Inn Express London Southwark
25 mei Hotel Hilton London Canary Wharf
10 augustus Hotel Novotel London West
07 september Hotel Novotel London West
14 oktober Hotel Novotel London West

Hotel verzorging:

Logies met ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer 22 april€ 65,00
Eenpersoonskamer 25 mei€ 135,00
Eenpersoonskamer 10 augustus€ 231,00
Eenpersoonskamer 07 september€ 175,00
Eenpersoonskamer 14 oktober€ 180,00
  • Big Ben and Houses of Parliament at night, London, UK Big Ben and Houses of Parliament at night, London, UK
  • Collection of Items in a London's antique shop Collection of Items in a London's antique shop