Voor alle in dit programma vermelde reizen dient men in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Voor EU landen volstaat ook een geldige Europese identiteitskaart.

AIRCONDITIONING/NIET ROKEN
De touringcars zijn voorzien van airconditioning voor een constante aangename temperatuur en lucht-verversing. Roken is in de touringcar niet toegestaan.

ENTREEGELDEN
Voor alle in dit programma vermelde reizen geldt dat entrees voor bezienswaardigheden, boottochten, treinreizen e.d. niet in de reissom zijn inbegrepen.

HOTELS
De geselecteerde hotels zijn van de betere klasse. De verschillende categorie├źn, luxe, eerste- en middenklasse, die overeenkomen met het comfort, zijn beschreven bij de desbetreffende reis.

MINIMUM DEELNEMERS
Bij onze reizen geldt het vereiste van een minimum aantal van 20 deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Mocht het minimum aantal deelnemers niet zijn gehaald, ontvangt men bericht. Reisduur t/m 6 dagen, uiterlijk 8 dagen voor vertrek bericht, reisduur van 7 tot 10 dagen uiterlijk 14 dagen voor vertrek bericht en reisduur vanaf 10 dagen uiterlijk 21 dagen voor vertrek bericht.

VERZEKERINGEN
Het is een deelnemersplicht een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van onvoorziene ernstige persoonlijke omstandigheden heeft de verzekerde dan recht op noodzakelijke hulp. Het Zuiden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of omstandigheden waarvoor aanspraak op hulp of vergoeding bestaat uit hoofde van een reisverzekering.